Ik wil je graag leren kennen. En ik wil ook graag dat je mij leert kennen. En daarom wil ik mij graag even voorstellen.

Mijn ouders hebben mij de naam Agnes gegeven. Agnes betekent puur, zuiver. Vroeger vond ik mijn naam echt niet leuk, wilde heel graag anders heten. En nu weet ik dat je niet zomaar een naam krijgt. Agnes past helemaal bij mij. Agnes betekent puur & zuiver. En dat is precies hoe ik wil leven, puur, zuiver, vanuit het hart.

Luisterend oor

Na het succesvol afronden van de HEAO richting Bedrijfseconomie, heb ik diverse financiële functies bekleed. Totdat ik in het bedrijf van mijn partner terecht kwam en hier een schakel werd. Naast de financiële verantwoording, was ik ook het luisterend oor voor het personeel. Dat luisterende oor bleek een natuurlijk talent te zijn. Toen in 2010 dit bedrijf verkocht werd, was dit voor mij de mogelijkheid om uit te gaan zoeken wat ik écht leuk vind. De financiële sector gaf mij duidelijk niet genoeg voldoening, ik wilde meer. En ik ging het pad van persoonlijke ontwikkeling volgen.

slide1

Pippikracht

Verschillende opleidingen en masterclasses verder mag ik mij vanaf 2012 NLP Master coach noemen en heb ik in dat jaar een eigen kindercoachpraktijk opgestart, Pippikracht.

Van hoofd naar hart

En toch was daar nog een verlangen. Een verlangen om hoofd en hart nog meer met elkaar te verbinden. En ik ging in 2013 een jaartraining doen bij Passion of Heart, the Woman’s Way, waarin diverse soorten lichaamswerk en coachingstechnieken werden toegepast. In 2014 heb ik bij deze opleiding geassisteerd en Purenes opgericht. Daarna heeft mijn weg van persoonlijke ontwikkeling zich verder gevormd. Verschillende trainingen, opleidingen, retraites en workshops ben ik inmiddels rijker. Iedere keer leer ik weer nieuwe stukken van mijzelf kennen en kom ik steeds meer in verbinding met mijzelf en mijn ziel.

PureNes

PureNes is ontstaan uit een combinatie van Puur & Agnes. Door mijn levenslessen, inzichten en wijsheden met je te delen, laat ik mijzelf aan je zien. Alles wat mij geïnspireerd heeft, geef ik heel graag door. Wellicht herken jij ook situaties van mij en zijn mijn verhalen waardevol voor je.

Eerst deed ik dit alleen nog door middel van schrijven en het een-op-een coaching. Vanaf 2015 zijn daar vrouwencirkels bij gekomen, wat ik met enorm veel plezier heb gedaan. Regelmatig werden er workshops toegevoegd aan het lijstje, waaronder MoederDochterCirkel en Tantra voor Stellen. Ik had echt nooit gedacht dat ik met groepen zou gaan werken.

Na een stille periode, waarbij ook ik weer naar binnen moest gaan, voel ik heel sterk dat het tijd is om PureNes weer nieuw leven in te blazen. Ik heb niet stilgezeten. Ik heb veel geassisteerd bij retraites, weer diverse trainingen gevolgd en mijzelf weer op een diepere laag leren kennen door diverse plantmedicijnen. Weer een heleboel ervaringen die popelen om gedeeld te worden.

Stapje voor stapje zal ik de site weer vullen met nieuw aanbod. De Soul Sessions komen terug in een nieuwe vorm, dit is nog volop in ontwikkeling. Wat al wel het levenslicht mag zien zijn de individuele ceremonies die Jeroen (mijn partner) en ik verzorgen. Ook de Rite of the Womb is terug op de agenda. Deze keer in co-creatie met Nienke van Vrij in je Lijf en in een intiemere setting (max 4).

Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

agnesnaam