Als je op deze pagina bent gekomen, dan wil je waarschijnlijk meer over mij weten. Wat ik mij helemaal kan voorstellen.

Laat ik beginnen met mijn naam; mijn ouders hebben mij de naam Agnes gegeven. Agnes komt van het Griekse ‘hagnos’, wat puur, zuiver en zonder schuld betekent. Inmiddels weet ik dat ik niet zomaar deze naam heb gekregen. Het is precies hoe ik graag wil leven; puur, zuiver, onschuldig.

Luisterend oor

Na het succesvol afronden van de HEAO richting Bedrijfseconomie, heb ik diverse financiële functies bekleed. Totdat ik in het bedrijf van mijn partner terecht kwam en hier een schakel werd. Naast de financiële verantwoording, was ik ook het luisterend oor voor het personeel. Dat luisterende oor bleek een natuurlijk talent te zijn. Toen in 2010 dit bedrijf verkocht werd, was dit voor mij de mogelijkheid om uit te gaan zoeken wat ik écht leuk vind. De financiële sector gaf mij duidelijk niet genoeg voldoening, ik wilde meer. En ik ging het pad van persoonlijke ontwikkeling op.

slide1

Pippikracht

Verschillende opleidingen en masterclasses verder mag ik mij vanaf 2012 NLP Master coach noemen en heb ik in dat jaar een eigen kindercoachpraktijk opgestart, Pippikracht.

Van hoofd naar hart

En toch was daar nog een verlangen. Een verlangen om hoofd en hart nog meer met elkaar te verbinden. En ik ging in 2013 een jaartraining doen bij Passion of Heart, the Woman’s Way, waarin diverse soorten lichaamswerk en coachingstechnieken werden toegepast. In 2014 heb ik bij deze opleiding geassisteerd en Purenes opgericht. Daarna heeft mijn weg van persoonlijke ontwikkeling zich verder gevormd. Verschillende trainingen, opleidingen, retraites en workshops ben ik inmiddels rijker. Iedere keer leer ik weer nieuwe stukken van mijzelf kennen en kom ik steeds meer in verbinding met mijzelf en mijn ziel.

PureNes

PureNes is ontstaan uit een combinatie van Puur & Agnes. Door mijn levenslessen, inzichten en wijsheden met je te delen, laat ik mijzelf aan je zien. Alles wat mij geïnspireerd heeft, geef ik heel graag door. Wellicht herken jij ook situaties van mij en zijn mijn verhalen waardevol voor je.

Na een stille periode, waarbij ook ik weer naar binnen moest gaan, voel ik heel sterk dat het tijd is om PureNes weer nieuw leven in te blazen. Ik heb niet stilgezeten. Ik heb veel geassisteerd bij retraites, weer diverse trainingen gevolgd en mijzelf weer op een diepere laag leren kennen. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Intuïtief Systemisch Coachen. Kortom, weer een heleboel ervaringen die popelen om gedeeld te worden.

Je kunt bij mij terecht voor individuele sessies, maar ik bied ook diverse workshops aan voor kleine groepen. Neem gerust een kijkje op de site, veel leesplezier!

Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. En wil je nog meer over mij weten? Bel mij of stuur een berichtje. Jouw vragen zijn helemaal welkom.

agnesnaam