"Wat heb ik die avond mooi beleefd...
Loslaten, er zat veel meer dan ik vertellen kon....maar het voelt goed."

Anoniem - PureNes Vrouwencirkel

"Ik vond het een zeer bijzondere avond.
Ik heb geweldig geslapen...
Wat ik had kunnen verwachten wist ik niet. Ik was wel gespannen, nieuwe groep, vreemde mensen.
En toen ik weg ging had ik een smile, heerlijk. Zomaar je verstouwen schenken aan een vreemde, je vertrouwen te krijgen van een vreemde. Zelf hoop ik mezelf meer te leren te kennen..
Voor het "me" gevoel... "Ik"... Die zou ik willen ontdekken.
Ik sta open Agnes …”

Anoniem - PureNes Vrouwencirkel

“Van te voren voelde ik mij wat onzeker maar ook nieuwsgierig. Wie komen er? Moet ik dit wel doen in Vianen? Kan ik wel zijn wie ik ben?
Bij binnenkomst voelde het gelijk goed, de sfeer, de geur, de kaarsjes en de muziek. En niet te vergeten .. jij en allemaal aardige open vrouwen.
Na de eerste ontspanningsoefening voelde het gelijk zo ontspannen. Vooral na de energie/liquid love oefening was het bijzonder te zien dat iedereen zich zo veilig voelde met mensen die ze niet kende voordat ze binnen kwamen. Een hele goeie en mooie energie voelde ik.
Ik heb vandaag de hele dag in een enorme lekker flow rond gelopen, heel ontspannen en echt zen.”

“Wat mijn gevoel vooraf was vooral...gespannen...ik lijk altijd wel erg stoer, maar vind het best moeilijk om contact te maken met onbekenden.
Nu was deze angst ongegrond, met allemaal gelijkgestemden.....maar hoop dat ik na dit jaar nog opener kan/durf te zijn naar anderen in het algemeen.
Na de avond voelde ik me blij, los, ontspannen ik heb een goede keus gemaakt dus.
Ik vind dat je met veel rust en liefde de avond leidde...compliment aan de juf hihi,
Verheug me op de volgende avond!!!”

Sonja Visscher - PureNes Vrouwencirkel

“Ik kan niet wachten tot de volgende avond !”

Anoniem - PureNes Vrouwencirkel

Agnes is voor mij een heel belangrijk persoon. Zij weet als geen ander haar kwetsbaarheid om te zetten in empowerment voor vele vrouwen including me. Zij heeft de aanzet gegeven tot volledig vertrouwen in mijn eigen kunnen en ondernemen waardoor ik sinds mei 2015 mijn eigen onderneming ben gestart. In haar vrouwencirkels weet zij de juiste toon en sfeer neer te zetten die verrijkend is voor iedere vrouw die deelneemt. Een aanrader voor iedere vrouw die zich vanuit liefde, veiligheid en kwetsbaarheid wil ontwikkelen.

José van Daal - PureNes Vrouwencirkel

Mijn eerste ervaring

Ik vond het een zeer bijzondere avond. Ik heb geweldig geslapen… Wat ik had kunnen verwachten wist ik niet. Ik was wel gespannen, nieuwe groep, vreemde mensen. En toen ik weg ging had ik een smile, heerlijk. Zomaar je vertrouwen schenken aan een vreemde, je vertrouwen te krijgen van een vreemde. Zelf hoop ik mezelf meer te leren te kennen.. Voor het “me” gevoel… “Ik”… Die zou ik willen ontdekken. Ik sta open Agnes …

De avonden volgde, bijna alle avonden heb ik mogen bezoeken. Wat heerlijk om me zelf te mogen zijn, gewaardeerd te worden om mezelf.Het heeft mij bewuster gemaakt van mezelf.
Heb leren houden van mezelf. Maar ook anders leren kijken naar mijn mede mens. Wat je ziet is niet altijd wat je denkt….

En dan de avond over the Rite of the Womb. Loslaten, wat was dat een mooie avond. Zo veel emotie, wat ook weer mocht. Wat was dat mooi. Elke avond als ik geweest ben voelt als een feestje voor mezelf. Ik ben ook gezegend met een man die mij dit gunt.

Afke de Langen - PureNes Vrouwencirkel

"Geeft veel vertrouwen en het gevoel van dankbaarheid dat ik mag zien hoe alles op zijn plek is. Door je mooie zielen lezing heb je mijn weg LICHT gemaakt.”

Miranda - PureNes Zielenlezing