bool(false)

Over mij

Ik wil je graag leren kennen. En ik wil ook graag dat je mij leert kennen. En daarom wil ik mij graag even voorstellen.

Mijn ouders hebben mij de naam Agnes gegeven. Agnes betekent puur, zuiver. Vroeger vond ik mijn naam echt niet leuk, wilde heel graag anders heten. En nu weet ik dat je niet zomaar een naam krijgt. Agnes past helemaal bij mij. Agnes betekent puur & zuiver. En dat is precies hoe ik wil leven, puur, zuiver, vanuit het hart.

Luisterend oor

Na het succesvol afronden van de HEAO richting Bedrijfseconomie, heb ik diverse financiële functies bekleed. Totdat ik in het bedrijf van mijn partner terecht kwam en hier een schakel werd. Naast de financiële verantwoording, was ik ook het luisterend oor voor het personeel. Dat luisterende oor bleek een natuurlijk talent te zijn. Toen in 2010 dit bedrijf verkocht werd, was dit voor mij de mogelijkheid om uit te gaan zoeken wat ik écht leuk vind. De financiële sector gaf mij duidelijk niet genoeg voldoening, ik wilde meer. En ik ging het pad van persoonlijke ontwikkeling volgen.

slide1

Pippikracht

Verschillende opleidingen en masterclasses verder mag ik mij vanaf 2012 NLP Master coach noemen en heb ik in dat jaar een eigen kindercoachpraktijk opgestart, Pippikracht.

Van hoofd naar hart

En toch was daar nog een verlangen. Een verlangen om hoofd en hart nog meer met elkaar te verbinden. En ik ging in 2013 een jaartraining doen bij Passion of Heart, the Woman’s Way, waarin diverse soorten lichaamswerk en coachingstechnieken werden toegepast. In 2014 heb ik bij deze opleiding geassisteerd en Purenes opgericht.

PureNes

PureNes is ontstaan uit een combinatie van Puur & Agnes. Door mijn levenslessen, inzichten en wijsheden met je te delen, laat ik mijzelf aan je zien. Alles wat mij geïnspireerd heeft, geef ik heel graag door. Wellicht herken jij ook situaties van mij en zijn mijn verhalen waardevol voor je.

Eerst deed ik dit alleen nog door middel van schrijven en het een-op-een coaching. Vanaf 2015 zijn daar de maandelijkse vrouwencirkels bij gekomen, wat ik met enorm veel plezier doe. En regelmatig worden er workshops toegevoegd aan het lijstje, waaronder MoederDochterCirkel en Tantra voor Stellen. Wie mij 5 jaar geleden verteld zou hebben dat ik met groepen vrouwen zou gaan werken, die had ik voor gek verklaard, dus ik ben heel benieuwd wat de toekomst nog voor mij in petto heeft… 😉
agnesnaam