2014 is voor mij een jaar geweest van leren en rust. Het inzicht dat dingen ook moeiteloos kunnen was voor mij een van de grootste cadeaus van dit jaar. Het jaar bestond uit meer cadeautjes en deze wil ik graag met je delen.

Ik wens je een fantastisch 2015 toe, waarin al je dromen en wensen uit mogen komen! <3 Agnes

Mijn top 5 ervaringen

1. Hawaiihawaii
Onze reis naar Hawaii staat uiteraard helemaal bovenaan. Een couples retreat waarin we ontzettend veel verbinding hebben ervaren. Met elkaar, en met de natuur. We zwommen met de dolfijnen, we hoorden de walvissen onder water en zagen hun schouwspel boven water. Een fantastische ervaring die mij enorm geraakt heeft.

2. Open up650aad_ae00e33c55164547adb72a7e69421286.png_srz_671_347_75_22_0.50_1.20_0.00_png_srz
Een andere reis die wij met het gezin maakten, was afgelopen zomer op Open Up. Een festival met veel workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wat ik heel bijzonder vond was dat de kinderen zo welkom waren. En daar zag je heel duidelijk het concept : It takes a village to raise a child. Unaniem is hier besloten dat deze volgend jaar weer op ons lijstje komt.

3. Dakini Woman’s Way
Op 3 staat mijn werk als dakini bij de Woman’s Way. Een hele bijzondere ervaring. Voor mij was het zo’n inzicht dat ik niets hoef te doen, dat ik gewoon kan zijn met wie ik ben. Ik kon oefenen met het luisteren naar mijn intuïtie. Wanneer heeft iemand ondersteuning nodig en op welk moment is juist het eigen proces nodig?

4. Vitamine D197240b
Op 4, heel verrassend, de ontdekking van Vitamine D. De laatste 3 maanden van het jaar zijn niet mijn meest favoriete maanden. Ik merk dan dat ik veel minder energie heb. En nu slik ik sinds een paar weken extra vitamine D. En het is net of de mist uit mijn hoofd is. Ik ben helder, heb zin om nieuwe ideeën neer te zetten en uit te werken. Ik ben zelfs heel relaxed de kerstdagen in gegaan, joehoe!

 

5. Zielenlezing
Een top 5 vond ik meer dan genoeg, en toch vind ik het lastig kiezen wat dan op nummer 5 komt. Ik ben heel blij met de Osho meditatietrainingen die ik heb gevolgd. Of de combinatie YinYoga/Bootcamp die heel goed voor mij is. En toch komt de zielenlezing op nummer 5. Deze heeft heel veel indruk op mij gemaakt. Met behulp van kaarten wordt gekeken naar je zielenbestemming. Waarvoor ben je hier? Wat heb je al doorgemaakt? Waar zit je nu midden in? En waar ga je naar toe? Met welke intentie kwam je hier tijdens je geboorte? Het was voor mij herkenning en nieuwe inzichten tegelijk. Ik wil deze vorm ook zeker aan gaan bieden binnen Purenes. Ik gun dit echt iedereen.

IMG_7718