Op de achtergrond ben ik al een tijdje bezig om de ‘oude’ website van Purenes te vernieuwen. Maar zoals dat gaat bij mij; op de achtergrond, lekker veilig, achter mijn laptop, onzichtbaar. Wachtend tot het ‘helemaal perfect’ is en ik het kan delen.
Tijd om het motto #whywait weer te gaan omarmen…

Ik las namelijk vanmorgen de volgende tekst op FB:
“Hoewel het niet als de beste tijd is om met iets nieuws te beginnen, is het wel de perfecte tijd om terug te gaan naar het verleden en te heroverwegen wat we de eerste keer misschien hebben gemist. Als er projecten uit het verleden zijn die we nieuw leven willen inblazen, is Mercurius Retrograde een goed moment om actie te ondernemen.”
Duidelijker kan de boodschap niet zijn, toch? 😉.
Tijd dus om verder aan de slag te gaan met de website.
4 uur later…
Ik ben trots om met jullie mijn -tot nu toe bijgewerkte- website te delen. Met daarin op de agenda een nieuwe mogelijkheid om de liefde creatief te gaan ervaren dm.v. een Vision Board.
Verder geef ik deze maand twee ochtenden een actieve meditatie als try-out. Puur uit eigenbelang, ik doe zelf namelijk mee en dan heb ik in ieder geval een stok achter de deur 😉
Pfff… en dan duurt het nog best lang voordat ik op ‘plaatsen’ druk. Mijn perfectionistische meisje vindt er van alles van en ze wijst mij op het lijstje met pagina’s die er nog niet opstaan… Ik bedank haar en beloof haar dat deze er snel opkomen. Ze is gerustgesteld…
to be continued….
#whywait #hetblijftspannend #hethoeftnietperfect #goedisgoedgenoeg
agnesnaam