Innerheart en PureNes bundelen hun zachte krachten en organiseren speciale Moeder-Dochter cirkels.Speciaal voor jonge meiden (8 – 16 jaar) en hun moeders.

moederdochtercirkelOm met jezelf te verbinden èn met elkaar. Op een diepere laag. Om samen te spelen, te bewegen, te dansen, te fantaseren en te relaxen.

Nadine en Agnes hebben al ruime ervaring op het gebied van Vrouwencirkels en daar willen ze nu heel graag de Moeder-Dochter Cirkel aan toevoegen. Vanuit hun eigen verlangen om hun dochters kennis te laten maken met de onschatbare waarde van ‘Sisterhood’. Want zoals ze zelf zeggen: “Waarom wisten wij dit niet 30 jaar eerder?”

Deze zondagmiddag ga je samen op ontdekkingstocht. Voorbij de rollen die je allebei hebt. Verbinden vanuit een dieper weten, op zielsniveau. Zuiver en puur.

En natuurlijk kun je ook meedoen als je geen ‘officiele’ moeder-dochter relatie met elkaar hebt (dus bv met je pleeg-,stief- of adoptiedochter of zelfs met je nichtje!)

Voel jij een verlangen om zelf Sisterhood te ervaren en dit door te geven aan je kind? Voel jij een verlangen om je eigen innerlijk kind (weer) te koesteren door middel van spel, beweging, dans, fantasie en ontspanning? De eerstvolgende MoederDochterCirkel is gepland op 26 juni 2016.

moeder dochter cirkelPraktische informatie:

Tijd: 14:00 – 16:00 uur (inloop vanaf 13.45u)

Bijdrage: € 35,- (moeder èn dochter samen)

Aanmelden: Wil je er bij zijn? Stuur dan een e-mail naar nadineschartz@innerheart.nl of agnes@purenes.nl. Je ontvangt dan van ons verdere details.

Er kunnen maximaal 10 koppels meedoen, dus wees er snel bij als je een Ja! voelt.

We hopen je snel te mogen ontmoeten!

Liefs, Nadine en Agnes