IMG_5975Precies 42 jaar geleden kwam je hier op aarde een kijkje nemen. Hoe veilig het was in de buik van mamma, met zoveel geweld kwam je ter wereld (lees:vacuümpomp).

Was je er misschien nog niet helemaal klaar voor? Aan de ene kant nieuwsgierig naar wat het leven je te bieden heeft, aan de andere kant overweldigd door het licht en de kou buiten?

Of wilde je moeder je nog even beschermen en niet loslaten? Dit ken ik zelf namelijk al te goed.

 

Lezing van de ziel
Een zielenlezing afgelopen donderdag heeft ervoor gezorgd dat je je herinnert met welke verwachting je hier bent gekomen. Een enthousiaste ziel die het leven in alle aspecten wil ervaren. En die beseft dat er zonder duister geen licht is. Een ziel die beseft dat alles doorleeft mag worden.

Aanpassen
En op foto’s van vroeger zie ik een bijzonder meisje. Een vrolijk meisje en een angstig meisje. Als kind heb je ervaringen gehad die je niet kon plaatsen. En ik geloof dat je aanvoelde dat je dit beter voor jezelf kan houden. En je werd bang. Bang om anders te zijn. Bang om nergens meer bij te horen. En je ging je aanpassen. En dat kan je heel goed, meer dan goed. Puur uit zelfbescherming.

En je ging steeds verder van je doel weg. En nu is het tijd om dit doel weer te gaan leven. Voor jezelf èn voor anderen. Het is nu oké om anders te zijn. Ieder mens is uniek. Waarom zou jij dit niet mogen zijn? Het is tijd om je authentieke ik vrij te laten. Om te experimenteren, voelen en ervaren hoe het is om jezelf te kunnen zijn. En niets te MOETEN, gewoon te mogen ZIJN. Iemand zei laatst nog tegen je:

We zijn human BEings, not human Doings….

IMG_5985Commitment
En wat is er mooier dan op deze geboortedag het commitment met jezelf aan te gaan om weer in de energie te gaan van dat kleine -nog net niet geboren- meisje die vol enthousiasme het leven zou gaan ervaren en volledig zou gaan schijnen. De dolfijnenenergie die je zo goed kent, om je daarmee weer te verbinden.

 

 

 

Lieve Ag,
Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere geboortedag. Ik wens voor jou een jaar vol liefde, licht, energie, enthousiasme, gezondheid, plezier, bijzondere ervaringen, groei, geluk, overvloed en veiligheid om je authenticiteit volledig te kunnen omarmen.

Maak er een heerlijke dag van met je mooie gezin. ONTVANG (en ja, die uitdaging is er nog steeds) en GENIET!! I love you schat. Jij maakt mijn leven een heel stuk leuker.

Een hele dikke knuffel van mij……