Stel je voor: oudejaarsavond 2013: Een leuk feestje thuis in het vooruitzicht, de eerste vrienden komen binnen. Ik heb echt enorm veel zin in champagne en een vriend zegt: ‘Dat mag pas om 12 uur.’ Waarop ik reageer: ‘Van wie?’ En vervolgens op dat moment -met meerdere overigens ;-)- heerlijk genoten van de champagne.

Op dat moment was voor mij een nieuw thema geboren:

Why wait?

champagneVoor zolang ik mij al kan herinneren ben ik aan het wachten: wachten tot het juiste moment, wachten tot iets perfect is, wachten tot het helemaal af is, wachten tot ik er klaar voor ben. En ook met deze site merk ik het. Stemmetjes die mij zeggen dat de kleuren nog niet perfect zijn, dat er eerst een logo moet zijn, dat ik eerst een goed plan moet uitstippelen…. bal, bla, bla…. Natuurlijk weet ik dat deze stemmetjes mij willen beschermen, dat ze op bepaalde punten gelijk hebben. Maar ik besef mij ook heel goed dat ze mij ook zo vaak -onterecht- hebben tegengehouden, afgeremd.

Dus nu is het moment, ik geef mijzelf ‘groen licht’. Het voelt heel kwetsbaar, eng ook wel. Het voelt als een stukje van mijzelf blootgeven. Iets waar ik heel erg naar verlang, en tegelijkertijd mijn grootste angst is.

groen-licht


“Life is about moments, don’t wait for them, create them!”