Jeroen en Agnes, organiseren regelmatig workshops voor stellen, “Tantra voor Stellen”. Speciaal voor stellen die hun relatie willen verdiepen op het gebied van intimiteit. Houd onze agenda in de gaten…

Thema Verbinding

De kennismakingsworkshop, thema Verbinding is een laagdrempelige workshop. Jullie hoeven geen ervaring met tantrische oefeningen te hebben. Alle oefeningen zijn met kleding aan en jullie doen de oefeningen samen (dus alleen met je eigen partner).

Thema Polariteit

Na de kennismakingsworkshop Tantra voor Stellen – Thema Verbinding, gaan we nu dieper in op het begrip Polariteit. Het mannelijke, het vrouwelijke, de minnen en de plussen. De verschillen, de uitdagingen èn de kracht hiervan ervaren.

En ook deze keer weer met kleren aan en samen met je eigen partner. Je kunt je voor deze workshop inschrijven als je bij de kennismakingsworkshop bent geweest.

Herken je dit?

  • Hebben jullie behoefte aan meer “quality time” met elkaar?
  • Zijn jullie toe aan de volgende stap van verdieping van je relatie?
  • Willen jullie meer weten over tantra en hoe jullie dit kunnen toepassen binnen jullie relatie?
  • Willen jullie ervaren hoe tantrische oefeningen je levensenergie, je seksuele energie en de intimiteit kunnen beïnvloeden?
  • Vinden jullie het leuk om in een veilige omgeving nieuwe inspiratie te krijgen op dit vlak?

Voor wie?

Deze middag is bedoeld voor stellen die met elkaar de diepte in willen gaan. Op het gebied van verbinding en intimiteit. Voor stellen die nieuwsgierig zijn naar het pad van tantra.

Een middag voor jezelf en voor jullie samen. Even niets hoeven, puur voor de ontspanning, plezier en de verdieping. Om tools te ontvangen die je deze middag met elkaar gaat verkennen en waar jullie thuis verder mee kunnen.

Wie zijn wij?

Wij, Jeroen en Agnes, zijn vanaf ons 19e bij elkaar. Als maatjes, lovers en als ouders. En nu geven wij samen deze workshops.

Agnes Geense

“Vanaf 2011 is het vrouwenwerk op mijn pad gekomen. Ik mocht de reis van mijn hoofd naar mijn hart maken. Daar ben ik enorm dankbaar voor. Ik heb verschillende trainingen gevolgd en deel mijn ervaringen o.a. in de maandelijkse vrouwencirkels. In 2014 kwam er een retraite naar Hawaï op ons pad. Speciaal voor koppels. We zijn gegaan en kwamen in aanraking met Tantra. En het was zo anders dan onze (voor)oordelen. Het was liefdevol, intiem, confronterend, bevrijdend en helend. Het heeft onze relatie enorm verdiept.

Als ik Tantra in een zin zou moeten omschrijven is ‘dat alles er mag zijn’. Wat ik ermee bedoel is dat mijzelf uitspreken het allerbelangrijkste is. Wat wil ik? Wat voel ik? Waar heb ik nu behoefte aan? Dan voorkom je dat de ander gaat invullen, dat er andere verwachtingen zijn en dat daaruit de teleurstelling ontstaat. En dat uitspreken vereist kwetsbaarheid, vertrouwen en veiligheid. Dat is pas echt naakt zijn…. Na die retraite hebben we nog diverse workshops gevolgd en diverse stomingen ervaren.

En nu is het tijd voor ons om oefeningen en onze ervaringen te delen met andere koppels. Ik heb er enorm veel zin in!”

Jeroen van der Sluis

“Allereerst wil ik alvast aangeven dat deze workshop door Agnes zal worden geleid en voorbereid. Omdat zij precies aanvoelt wat er moet gebeuren, waar ik meestal veel te rationeel ben. Agnes is de “being” en ik nog te vaak de “doing”. Ik ben er voor de men-support ;-). Met mannen onder elkaar zijn is ook iets wat ik altijd erg leuk vind. Zo heb ik twee jaar terug een mooie berg-reis gemaakt met 15 sportieve mannen die elkaar niet kenden vooraf. Afgelopen jaar een weekend met zo’n 50 vaders en zonen en ook nog een mannenweekend met 60 onbekende mannen. Denk hierbij aan hout hakken, vuur maken, (zweet)hutten bouwen, mannen dingen delen, trommels bouwen, vechtsporten leren en de Hakka dansen.

Wat mijzelf betreft, ben ik van oorsprong vooral zakelijke georiënteerd. Ik ben mij echter vanaf 2010 meer gaan richten op business gecombineerd met zingeving. Ik respecteerde Agnes altijd al vanaf het begin van onze relatie met haar Feng Shui theorieën, tarotkaarten etc. Maar de laatste vijf jaar ben ik zelf ook intensiever het (onder)bewuste pad gaan verkennen. Ik heb mij laten inspireren door diverse workshops en weekenden. Uit elke ervaring haal ik iedere keer weer interessante dingen. Ik pas ze toe in mijn dagelijkse leven, privé en zeker ook zakelijk.

Tantra is iets breeds heb ik gemerkt. Ik dacht altijd dat het een bepaalde manier van sex was. Net als de standjes binnen de Kamasutra. Maar zoals ook Yoga een “way of life” is (maar 5% bestaat uit oefeningen), is tantra dat ook. Als man moet ik wel toegeven dat tantrische oefeningen vaak de meest heerlijke en langdurige sex tot gevolg heeft. Let wel op “de verwachting bepaald het fiasco”. Juist als ik alle verwachtingen los laat en volledig open sta, ontstaan de mooiste dingen. En volgens mij is dat tantra.

En dan komt daar onze eerste workshop samen. Geen idee hoe het uitpakt, maar ik weet wel dat we behoorlijk wat ervaring hebben opgebouwd die we heel graag een ander ook gunnen. Dus vandaar. Wees welkom.”

Aanmelden

Voel jij een verlangen om samen met je partner oefeningen te doen op het gebied van ontspanning, plezier en verdieping in een veilige omgeving?

Tantra voor Stellen, thema Verbinding:

Datum: Zondag 18 september 2016
Tijd: 13:30 – 16:00 uur (inloop vanaf 13.15 uur)
Locatie: MindCenter Vianen
Bijdrage: € 50,- per stel

Tantra voor Stellen, thema Polariteit:

Datum: Zondag 2 oktober 2016
Tijd: 13:30 – 16:00 uur (inloop vanaf 13.15 uur)
Locatie: MindCenter Vianen
Bijdrage: € 50,- per stel

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar agnes@purenes.nl. Je ontvangt dan van ons verdere details. Heb je vooraf nog vragen, stel ze gerust.

Er kunnen maximaal 10 koppels meedoen, dus wees er snel bij als je een “JA” voelt.

We hopen jullie snel te mogen ontmoeten!

Jeroen en Agnes