soul sessionsSoul Sessions, oftewel een sessie met je ziel. Op zoek naar je passie, je bezieling. In een veilige omgeving, waar alles er mag zijn.

Ik zag laatst een mooie quote voorbijkomen van Neale Donald Walsh uit de Happinez (2004):

“Life is not a school. Life is a tool. We hebben niets nieuws te leren, alleen te herinneren. We laten het leven demonstreren wat we diep van binnen allang weten.”

Herinneren

En zo zie ik coaching. Iemand die een stukje met je meeloopt om je weer te herinneren. Op mijn pad van persoonlijke ontwikkeling heb ik het ‘geluk’ gehad dat er hele mooie mensen met mij zijn meegelopen. En ieder van hun hielp mij weer te herinneren. En dat gun ik jou ook. Om weer te weten wie je bent, waar jouw passie ligt en hoe je deze kunt invullen. En je ziel weet de antwoorden allang. Het gaat erom dat je de juiste vragen stelt.

Essentie

In de essentie zijn we allemaal pure, reine wezens. En zijn wij hier met een reden. Eén van die redenen is dat het de bedoeling is dat we in ons licht gaan staan. Zodat wij kunnen stralen, en een ander daarmee indirect toestemming geven hetzelfde te doen. Maar velen van ons zijn dat verleerd of worden verlamd door angst. Aldus ondergetekende als ervaringsdeskundige ;-). En als geen ander weet ik dat onze ziel er heel blij van wordt als wij weer in het licht gaan staan. En oogverblindend gaan stralen. En daarbij hoor ook: goed voor jezelf zorgen, lief zijn voor jezelf en echt van jezelf houden.

Levensvragen

In een kennismakingsgesprek stemmen we samen af waar jouw behoeften liggen. Wat is je doel van het traject? Waar ben je naar op zoek? Op welk gebied wil je meer bewustzijn creëren? Wat zijn jouw levensvragen?

Tools

Ik maak gebruik van verschillende tools; je kunt een zielenlezing doen, je kunt het Wheel of Life invullen, we verdiepen ons in het Transformatiespel of het Bezielingsspel. Ik werk met verschillende NLP technieken zoals visualisaties, EFT of Familie-opstellingen. Of misschien is het voor jou waardevol om de reis van je hoofd naar je hart te maken door middel van verschillende soorten lichaamsoefeningen.

Nieuwsgierig en leergierig

ZielenlezingOm samen met jou jouw antwoorden te vinden, daar zit mijn passie.

En daarbij zet ik graag mijn
leergierigheid en mijn nieuwsgierigheid in. En -het allerbelangrijkste- mijn intuïtie.

Zoek jij een veilige omgeving, waar alles er mag zijn? Waar geluisterd en gereflecteerd wordt? Met liefdevolle aandacht, zonder oordeel of invulling? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om te vragen naar de mogelijkheden.

agnesnaam