vrouwencirkelPurenes organiseert regelmatig vrouwencirkels waarin je pure vrouwelijke essentie weer mag schijnen. Avonden vol nieuwe kennis, inspiratie en workshops.

Voor wie?

Als vrouw sta je midden in het leven. Je hebt zoveel rollen te vervullen. Van zorgzame moeder, betrokken dochter tot begripvolle zus. Van presterende werknemer, verantwoordelijke werkgever, liefdevolle partner tot aanwezige vriendin. Je bent als vrijwilliger actief op school of daarbuiten en bent elke dag op tijd op je werk. Je huis is opgeruimd en schoon, je gezin gaat op tijd naar de kapper en heeft schone kleren aan, alles zoals het ‘hoort’.

En waar is jouw me-time gebleven? Wat zijn voor jou de momenten om te ontspannen en weer nieuwe inspiratie op te doen? Ik organiseer elke maand een avond speciaal voor bewuste vrouwen, waarin ik mijn kennis met je deel.

Wat gaan we doen?

We leren omgaan met beperkende overtuigingen en de kracht van taal binnen de dagelijkse communicatie, zowel voor thuis als op je werk. Maak kennis met je innerlijke familie. Leer het (onder)kennen van je levensdoel. Leer te luisteren naar de signalen van je lichaam. We werken met intuïtie en met energie, waaronder diverse energetische massagetechnieken. Ik laat je het effect van ontspanningsoefeningen ervaren en je leert jezelf effectief te resetten. Je leert je valkuilen herkennen, en je emoties. We leren ‘nee’ zeggen, ‘ja’ zeggen en we leren genieten. We gaan het hebben over de taal van de liefde, de dualiteit van het mannelijke en het vrouwelijke, sexualiteit en tantra. Dit alles in een veilige omgeving waarin het vertrouwen centraal staat.

En ik wil je vooral leren dat het leven magisch kan zijn.
Ontvang elke avond weer handige tools die direct thuis of op je werk toepasbaar zijn en je leven positief zullen beïnvloeden. Je zult merken dat je je steeds meer bewust wordt van je keuzes. Door het delen van ervaringen, realiseer je je dat je niet alleen bent. Dat je in elke vrouw een stukje van jezelf gaat herkennen.

Voel je een YES? Hou de agenda in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Overgave

Ik hoop je snel (weer) te mogen ontmoeten!

agnesnaam