grijs met schaduw zijkantHet Wheel of Life is een tool die door PureNes gebruikt wordt om je bewust te maken waar je nu staat en hoe je een optimale balans kunt creëren.

Je gaat nadenken over de vraag “Wat is belangrijk voor mij?” en je krijgt inzicht in waar je je op dit moment bevindt. Wat gaat er goed en wat kan er beter?

 

Er komen verschillende levensgebieden aan de orde. Denk hierbij aan relaties, carrière, financiën, gezondheid en ontspanning.

Je gaat op zoek naar de balans. Met gerichte doelstellingen en daarbij lief zijn voor jezelf.

Tool for life

Het ‘wheel of life’ is een tool die je op ieder moment kunt toepassen, een tool ‘for life’.

Wil jij het Wheel of Life ontvangen in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van PureNes en blijf ook nog eens op de hoogte van alle activiteiten, evenementen en PureNes essentials.

Workshop

Mocht je het fijn vinden om deze tool in een groep toe te passen, PureNes geeft speciale workshops “Wheel of Life”. Groot voordeel is dat de groep elkaar inspireert in het creëren van doelstellingen.

Op dit moment is er nog geen workshop Wheel of Life gepland. Wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in voor de PureNes Nieuwsbrief of stuur een e-mail naar agnes@purenes.nl