Waar sta je? Sta je op dit moment op een kruispunt of splitising in je leven? Twijfel je om bepaalde stappen juist wel of juist niet te doen? Waarvoor ben je hier eigenlijk? 

ZielenlezingWat zijn je valkuilen? Wat heb je al doorstaan, waar bevind je je nu en waar ga je uiteindelijk naar toe? Wat is jouw kracht? Wat heb jij hier te laten zien in dit leven?

Allemaal vragen waar je in een zielenlezing antwoord op krijgt. De zielenlezing vertelt je meer over je ziel en ook over de hulp die je in dit leven mag ontvangen. Het is gebaseerd op de Angelologie, de wetenschap van de Engelen. Ik maak gebruik van de levensboom om jouw kaarten op te leggen en te begrijpen.

Doel is om meer inzicht te krijgen, meer rust, meer focus. Bevestiging wellicht van wat je allang wist.

Hoe werkt een zielenlezing?

zielenlezingDe kaarten die jij in een bepaalde volgorde neerlegt, lees ik in eerste instantie volledig intuïtief. Ook ik word hierbij geleid door mijn gidsen. Dit vereist van mij totaal vertrouwen en overgave. Vervolgens pak ik ‘voor de zekerheid’ de officiële teksten die bij de kaarten horen erbij. Ik zeg ‘voor de zekerheid’ omdat het intuïtieve traject eigenlijk voldoende is. Vaak merk ik dat het fijn is om ook de woorden nog een keer te horen binnen een bepaald kader. En dat is helemaal prima. Ook in deze fase komen er weer waardevolle inzichten.

Een sessie duurt ongeveer 1,5 a 2 uur. Ik geef een geluidsopname van je zielenlezing mee en een foto van je kaarten, zodat je deze altijd terug kunt luisteren en bekijken. Het tarief voor deze lezing, opname en foto bedraagt € 90,-

Het is zo magisch om met deze tool te mogen werken. Het is elke keer weer een cadeautje om dit te mogen delen. Elke lezing is weer anders, elke boodschap is weer anders. We zijn tenslotte uniek!

Mocht je hier meer over willen weten, neem gerust contact met mij op.

agnesnaam