Wat is er leuker dan een Vision Board te maken met een groep bekenden? Een leuke ochtend, middag of avond creatief zijn met elkaar. 

Vooruit blikken naar…  ja naar wat eigenlijk? Er zijn tal van mogelijkheden; het nieuwe jaar, een nieuwe maand, carrière, liefde, huis of persoonlijke doelen. Je kiest hierin je eigen thema. Los van elkaar of gezamenlijk met de hele groep. Hierin ben je helemaal vrij. 

 • Kleine zelf samengestelde groep (4-6 personen)*
 • Huiselijke setting
 • Alle materialen worden voor je geregeld
 • Me-time + Friends-time in het kwadraat 
 • Je gaat met je eigen Vision Board naar huis. 
 • Alles mag er zijn

We blikken dus vooruit. We gaan onze dromen en visies beeldend maken. Wat wens jij? Wat wil jij creëren? Wat wil jij ervaren? Wat wil jij transformeren?

We gaan de reis maken naar het onderbewuste en jouw dromen en verlangens in beeld brengen.

Wanneer?

We spreken met elkaar een dagdeel af waarop jullie het Vision Board gaan maken.

‘s ochtends van 9:30 – 12:30 uur

‘s middags van 13:30 – 16:30 uur  

’s avonds van 19:30 – 22:30 uur

Hoe gaat het in zijn werk?

We komen samen in Vianen, bij mij thuis. We hebben daar de beschikking over een grote tafel waar ieder genoeg ruimte en plek heeft. Na een geleide meditatie, waarin we afdalen naar ons onderbewustzijn, gaan we vanuit dit veld, in stilte, onze beelden, woorden en gevoelens naar de oppervlakte brengen. Om deze vervolgens te vinden in de tijdschriften en te verwerken op ons canvas. Aan het eind doen we nog een paar bekrachtigende oefeningen en is er de gelegenheid om te delen over jouw Vision Board.

Wat zijn de kosten?

De workshop duurt in totaal 3 uur en de kosten bedragen € 45,- p.p. Jullie groep bestaat uit minimaal 4 personen en maximaal 6. 

Wat ontvang je?

 • Thee en lekkers
 • Een canvas board
 • Overvloed aan tijdschriften om uit te kiezen
 • Scharen / lijm / verf
 • Fijne en gezellige setting

Aanmelden

Ben je met een groep van 4-6 personen en wil je deze activiteit plannen? Stuur mij dan een e-mail agnes@purenes.nl of bel mij op 06-52315911. We kunnen dan samen kijken naar de mogelijkheden. 

Oh ja…

Wellicht ten overvloede, maar ik wil het toch graag even gezegd hebben ( ik ken mijn eigen stemmen maar al te goed) : dit gaat dus NIET over een prestatie neerzetten. Dit gaat over jouw unieke vorm van creëren. Hoe dat er ook uitziet. Dus… vind je jezelf totaal niet creatief (ik schud je bij deze de hand); deze overtuiging mag je aan de kant zetten. Iedereen is creatief, ieder op zijn eigen, unieke manier.

Lieve jij, It’s your time now….

* de groepsgrootte is gebaseerd op de ruimte bij mij thuis. Is jouw groep groter en heb je de beschikking over een locatie die hiervoor genoeg ruimte biedt, vraag bij mij naar de mogelijkheden.