De 13th Rite of the Womb is een zeer krachtig ritueel. Het brengt, in de veilige bedding van een zelf samengestelde groep, jouw baarmoeder in een natuurlijke balans. Je gevoel van creatie, zelfvertrouwen en eigenwaarde zal weer zal stromen.

De Munay Ki ceremonies zijn ontstaan vanuit de Inca tradities. Ze zijn ervoor bedoeld om te helen, het verleden los te laten, af te stemmen op hogere frequenties en te ontwikkelen in bewustwording en onvoorwaardelijke liefde. 

Rite of the Womb

Er zijn in totaal 10 ceremonies, 1 t/m 9 & 13. De laatste, de 13th Rite of the Munay Ki wordt ook wel de “Rite of the Womb” genoemd. Deze staat los van de andere initiaties en je kunt deze daarom ook ontvangen zonder eerst ingewijd te zijn in de eerste 9 rites. Er is gekozen voor het getal 13, dat staat voor de 13 manen in een jaar en daarmee ook de vrouwelijke cyclus symboliseert.

De Rite of the Womb is een krachtige initiatie om zowel het individuele als het collectieve vrouwelijke lijden te helen. Met deze ceremonie mogen we ons weer herinneren dat de baarmoeder een plek is van creatie en om geboorte te geven aan het leven. Het is tijd om de angst en pijn los te laten zodat de levensenergie weer kan gaan stromen en wij het leven kunnen gaan leven waarvoor wij bedoeld zijn.

Zodra je de rite hebt ontvangen, kun je deze doorgeven aan andere vrouwen. Na de ceremonie ontvang je van mij een handleiding hoe je dit kunt doen. 

Bij PureNes is het mogelijk om deze initiatie te ontvangen, samen met een of meerdere vriendinnen (maximaal vier personen). We plannen dan een datum buiten de ‘officiële’ agenda, zodat deze setting exclusief voor jullie is en blijft.

 Hoe gaat de ceremonie in zijn werk?

Een week voor de ceremonie stuur ik jullie een e-mail. Daarin leg ik uit hoe je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op de ceremonie, om de reis zo bewust mogelijk te maken. 

Tijdens de ceremonie ga je een diepe reis maken naar jouw baarmoeder, het centrum van creatie, intuïtie en het zuivere weten, de oeroude wijsheid die in ieder van ons huist.

Op verschillende lagen maak je contact met je baarmoeder. Ik gebruik hierbij muziek, meditatie, sharing, visualisatie, lichaamswerk en systemisch werk. Op deze manier bereiden jullie  je voor om aan het eind van de ceremonie ingewijd te worden in de Rite of the Womb.  

Wanneer?

We stemmen met elkaar een datum af. De ceremonies zijn mogelijk op de volgende tijden:

‘s ochtends van 9:30 – 12:30 uur

’s middags van 13:30 – 16:30 uur

’s avonds van 19:30 – 22:30 uur

Wat ontvang je?

  • Diepgaande, helende ceremonie in een door jullie samengestelde groep
  • Overvloed in tijd, aandacht en support
  • Intieme, rustige en veilige setting
  • Wat zich aandient mag er helemaal zijn
  • Me-time & Friends-time in het kwadraat 
  • Handleiding om de Rite daarna zelf door gaan geven aan andere vrouwen

Wat zijn de kosten?

De ceremonie duurt in totaal 3 uur. De kosten zijn afhankelijk van het aantal personen:

€ 150,- p.p. bij een groepsgrootte van 2 personen

€ 100,- p.p. bij een groepsgrootte van 3 personen

€ 75,- p.p. bij een groepsgrootte van 4 personen

Aanmelden

Ben je met een groep van 2,3 of 4 personen en willen jullie deze bijzondere initiatie ontvangen? Stuur mij een e-mail : agnes@purenes.nl of bel mij op 06-52315911. We kunnen dan samen kijken naar de mogelijkheden.

Het is ook mogelijk om de ceremonie individueel te ontvangen. Dit kan in een losse sessie, of als onderdeel in de een-op-een coachingstrajecten die ik aanbied.

Lieve jij, It’s your time now….