Welkom

Workshops

Vision Board maken – eigen groep

Wat is er leuker dan een Vision Board te maken met een groep bekenden? Een leuke ochtend, middag of avond creatief zijn met elkaar. 

Continue Reading

Vrouwencirkels

Purenes organiseert regelmatig vrouwencirkels waarin je pure vrouwelijke essentie weer mag schijnen. Avonden vol nieuwe kennis, inspiratie en workshops.

Continue Reading

Tantra voor Stellen

Jeroen en Agnes, organiseren regelmatig workshops voor stellen, “Tantra voor Stellen”. Speciaal voor stellen die hun relatie willen verdiepen op het gebied van intimiteit. Houd onze agenda in de gaten…

Continue Reading

MoederDochterCirkel

Innerheart en PureNes bundelen hun zachte krachten en organiseren speciale Moeder-Dochter cirkels. Speciaal voor jonge meiden (8 – 16 jaar) en hun moeders.

Continue Reading

Chakra Discovery

PureNes organiseert een 7- weekse ontdekkingsreis naar je chakra’s. Je gaat aan de slag met jezelf en gaat luisteren naar de wijsheid van je lichaam.

Continue Reading

13th Rite of the Womb

De Rite van de Baarmoeder is een zeer krachtig ritueel en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in een natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. 

Continue Reading

Wheel of Life

Het Wheel of Life is een tool die door PureNes gebruikt wordt om je bewust te maken waar je nu staat en hoe je een optimale balans kunt creëren.

Continue Reading

Rond de tafel – Chantal van den Brink

In september 2015 heb ik Chantal van den Brink, de schrijfster van de trilogie Brieven van mijn ziel, uitgenodigd om één van haar “Rond de tafel- sessies” in het MindCenter te houden.

Continue Reading