Wat is er leuker dan een Vision Board te maken met een groep gelijkgestemden? Een leuke ochtend of avond creatief zijn met elkaar. 

Deze editie staat in het teken van de Liefde. De natuur staat in volle bloei, knoppen staan op springen, de meest vruchtbare periode van het jaar breekt aan. In deze workshop bepaal je zelf in welk aspect van de liefde jij inzicht wil hebben. Wil je meer zelfliefde in je leven verwelkomen? Ben je er klaar voor om een persoon in je leven te vinden waarmee je jouw liefde wil delen? Wil je de universele liefde meer zichtbaar laten worden? Of de liefde in vriendschappen of familie? Misschien wil je onderzoeken wat liefde voor jou eigenlijk inhoudt? Je bent helemaal vrij hier je eigen keuze in te maken. Alles is welkom.

 • Kleine groep met gelijkgestemden (max 4 personen)*
 • Huiselijke setting
 • Alle materialen worden voor je geregeld
 • Me-time en creatie-time in het kwadraat 
 • Je gaat met je eigen Vision Board naar huis. 
 • Alles mag er zijn

We gaan ons verbinden met ‘De Liefde’. We gaan onze dromen en visies beeldend maken. Wat wens jij? Wat is voor jou belangrijk? Wat wil jij ervaren? Wat wil jij transformeren? Waar wil jij zicht op krijgen?

We gaan de reis maken naar het onderbewuste en jouw dromen en verlangens in beeld brengen.

Bij deze nodig ik je uit om jouw Vision Board – thema Liefde bij mij in ‘De Herberg’ te maken. Samen met maximaal 3 anderen ga je de reis maken naar jouw onderbewuste en ga je ‘ De Liefde’ in beeld brengen.

Wanneer?

Er zijn twee opties:

Dinsdag 7 mei 2024, van 9:30 – 12:30 uur (inloop vanaf 9:15 uur)

en 

Dinsdag 7 mei 2024, van 19:30 – 22:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur)

Hoe gaat het in zijn werk?

We komen samen in Vianen, bij mij thuis. De serre heb ik omgedoopt tot ‘de Herberg’, een plek waar alles en iedereen welkom is. We hebben daar de beschikking over een grote tafel waar ieder genoeg ruimte en plek heeft. Na een geleide meditatie, waarin we afdalen naar ons onderbewustzijn, gaan we vanuit dit veld, in stilte, onze beelden, woorden en gevoelens naar de oppervlakte brengen. Om deze vervolgens te vinden in de tijdschriften en te verwerken op ons canvas. Aan het eind doen we nog een paar bekrachtigende oefeningen en is er de gelegenheid om te delen over jouw Vision Board.

Wat zijn de kosten?

De workshop duurt in totaal 3 uur en de kosten bedragen € 45,- p.p. De groep bestaat uit maximaal 4 personen. 

Wat ontvang je?

 • Thee en lekkers
 • Een canvas board
 • Overvloed aan tijdschriften om uit te kiezen
 • Scharen / lijm / verf
 • Fijne en gezellige setting

Wil je hier bij zijn?

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar agnes@purenes.nl. Let op: er is slechts plek voor 4 personen, dus als je een dikke vette JA voelt, wacht dan niet te lang met aanmelden. Mocht je twijfelen, is er nog iets onduidelijk of heb je nog vragen? Bel mij gerust op 06-52315911.

Oh ja…

Wellicht ten overvloede, maar ik wil het toch graag even gezegd hebben ( ik ken mijn eigen stemmen maar al te goed) : dit gaat dus NIET over een prestatie neerzetten. Dit gaat over jouw unieke vorm van creëren. Hoe dat er ook uitziet. Dus… vind je jezelf totaal niet creatief (ik schud je bij deze de hand); deze overtuiging mag je aan de kant zetten. Iedereen is creatief, ieder op zijn eigen, unieke manier.

Lieve jij, It’s your time now….